•      Avand in vedere ca sunteti o institutie care abia debutati, cum pot avea incredere ca asigurati performanta si calitate pentru copilul meu?

Ca parte componenta din Echipa de Management a Shakespeare AfterSchool for Excellence face parte un prof. Dr. in Stiinte Umaniste, cu experienta de 15 ani in lucrul cu copiii, atat in mediul scolar, cat si academic. Pe langa recrutarea personalului, responsabilitatea acestuia este de a superviza si perfectiona in permanenta echipa de Teachers si Assistants de la ShakespeareAfterSchool for Excellence.

Recurtarea personalului de la Shakespeare AfterSchool for Excellence s-a facut dupa trei criterii sctricte: 1) studii de psihopedagogie 2)nivel excelent de limba engleza 3)experienta anterioara in ciclul prescolar si primar de invatamant.

Astfel, toti cei care sunt in echipa de Teacher si Assistant sunt calificati si certificati in lucrul cu copiii, atat in ceea ce priveste activitatile de predare-invatare, cat si in ceea ce priveste activitatile creative si educative in afaria programei scolare.

 

 

  • Ce se intampla in cazul in care copilul DVS. nu vorbeste deloc sau vorbeste la un nivel foarte scazut limba engleza?

Cu cat copiii inscrisi vorbesc mai putin limba engleza, cu atat mai usor vor invata sa scrie si sa converseze, dupa metoda EfortlessEnglish (engleza fara efort). Pentru copiii care nu inteleg aproape deloc limba engleza, vom dubla informatiile, pana cand vor fi capabili sa poarte conversatii doar in aceasta limba.

 

 

  • Ce se intampla daca la pranz, copilul nu vrea sa doarma?

Nu se intampla nimic, va folosi ora de somn pentru activitati recreative.

 

 

  • Ce se intampla daca va exista un numar mare de absente de la programul Shakespeare AfterSchool?

In cazul in care copilul DVS. lipseste foarte mult si nemotivat de la programul Shakespeare AfterSchool, noi nu putem asigura excelenta si performanta in ceea ce priveste rezultatele acestuia (scolare, comportamentale, nivel de limba engleza, etc). In acest caz, Shakespeare AfterSchool for Excellence isi rezerva dreptul de a incheia unilateral parteneriatul cu DVS.

 

 

  • De unde este procurata mancarea pentru copii?

Mancarea este asigurata de o companie de catering (Sante Food), fiind proapspata si pregatita in ziua livrarii. Menu-ul este variat, sanatos, echilibrat, continand atat proteina animala, cat si vegetala, fiind completat de gustari cu fructe si/sau dulciuri proaspete. Menu-ul va fi anuntat saptamanal. Daca exista copii cu alergii la diferite alimente, vom avea menu-uri adaptate.

 

 

  • Ce se intampla cu suma alocata pentru masa, in cazul in care copilul lipseste de la programul afterschool?

In ziua in care copilul DVS. lipseste si ati anuntat acest lucru cu o zi inainte, nu mai achitati suma aferenta mesei. In cazul in care anuntati absenta copilului in dimineata aceleeasi zile, nu mai putem contramanda comanda de catering si veti achita contravaloarea mesei.

 

 

  • Exista costuri suplimentare, in afara de oferta educationala?

Nu exista costuri suplimentare pentru ateliere, cluburi, activitati recreative, excursii in Iasi. Costurile suplimentare pot aparea doar in cazul organizarii unor activitati in afara programului (excursii in afara Iasului, tabere, etc).

 

 

  • Ce se intampla in cazul in care nu doriti sa inscrieti copilul la activitatile suplimentare, neincluse in pret (tabere, excursii in afara Iasului, etc.)

Nu se intampla nimic, activitatile optionale nu influenteaza programul educativ al copilului.

 

 

  • Cum se realizeaza evaluarea copiilor care se inscriu la Shakespeare AfterSchool for Excellence?

Fiecare parinte primeste o fisa de evaluare a copilului sau, dupa prima saptamana gratuita de program. Aceasta ne ajuta sa cunoastem  care sunt aptitudinile si capacitatea lui, la momentul inscrierii. Ulterior, consitutim o mapa personala pentru fiecare in parte, in care introducem o fisa de evaluare lunara ce vizeaza aspecte legate de: atitudine, comportament, limbaj, nivel de limba engleza, cooperativitate, aptitudini de scriere si de vorbire, etc. Mapa va contine si fotografii ale copilului, implicat in diverse activitati. Astfel, la finalul fiecarui an, veti putea cunoaste scriptic si vizual, evolutia copilului DVS.

 

 

  • Ce se intampla daca rezultatele scolare nu se imbunatatesc in urma frecventarii programului Shakespeare AfterSchool for Excellence?

Personalul nostru este instruit sa comunice in timp real orice situatie neplacuta legata de rezultatele scolare ale copilului DVS. In calitate de parinte, veti fi contactat si vi se va prezenta o strategie personalizata de disciplina si invatare. In cazul in care DVS., ca parinte, aprobati si sustineti aceasta strategie, va siguram ca rezultateale copilului dvs. se vor imbunatati vizibil si intr-un mod alert.